Всички алтернативи на автомобилните светлини

Звучи брилянтно, но ако имате повече светлини на автомобила не само ще се чувствате по-добре, но и ще виждате по-добре.

В една крушка с нажежаема жичка постоянната промяна в температурата, причинена от светлините включване и изключване, постепенно ще доведе до тънък проводник. Така тя става по-крехка и в крайна сметка се проваля. Това е което се случва, когато една електрическа крушка „взривява“ или „изгаря“.

Липсата на нажежаема жичка в HIDs светлината означава, че те обикновено трае много по-дълго, отколкото традиционните крушки. Светлината, която предоставят е по-интензивна и предлага последователна, ясно дефиниран лъч. Онлайн магазин за техника може да предложи всичко.

Благодарение на тяхната интензивност, те могат да бъдат известни със заслепяващото си насрещно движение, така че производителите да използват саморазливни системи за предотвратяване на лъча сочещ твърде високи нива. Това е особено голям проблем в автомобилите, когато задната част на автомобила може да бъде натоварена с хора и багаж. В много ксенонови оборудвана автомобили ще забележите на фаровете лъчи подобно нещо, когато за първи път включите запалването през нощта – това е модел за калибриране и така може да се уверете, че работят на ниво правилно.

Всички алтернативи в Автомобилни крушки

Много по-евтини автомобили все още се възползват от типичните халогенни системи, с ксенонови фарове. Такива са на разположение на по-високи спец нива на оборудване. При по-скъпи автомобили и не само, при модели, които впечатляват със своето оборудване, ксеноновите единици, сега се заменят с LED светлини, които не са в състояние да се запалят на пътя работят по-ефективно и с по-голяма точност за намаляване на отблясъците.

В ограничени управлявани модели серийни автомобили се предлага с лазерни фарове. Лазерните фарове предлагат още по-голям интензитет на светлината, с още по-добра точност при предотвратяване на отблясъци за насрещното движение. По този начин собствениците им могат да очакват дори още по-често срещано явление в различните марки през следващите пет години. Кога и как ще се случи това, остава само да разберем.

Винаги може да изберете желаната нова кола – просто не забравяйте да вземете фаровете, които искате!

Scroll to Top