Какво и как да носим в предстоящ сезон

Как към стила на дрехите, които вече сте избрали да добавите повече живот. Не се тревожете за това, че най-новата тенденция остава само за сезона, стилът ви наистина е нещо, което може да се купи. При това съществуват някои вечни трикове, които работят отново и отново. Ето как да прибавите финален щрих.

Ето и малко предистория:

Дългите ръкави са били предназначени да се разточват по ръцете. Ако един ръкав може да се навива лесно, той създава визия за безгрижие и добавя фактор във вашите класически дрехи – КЪСА РОКЛЯ ЦВЕТЯ.

Нищо не говори за модата повече от драпираните линии. Такива са често под формата на дантела или воали по раменете. Почти като лудост може да изглеждат и дриплите висящи от колетна надолу. Подобен щрих върху тоалета може да не струва нищо, но създава впечатление за облекло, което да изглежда безкрайно по-скъпо и шикозно.

Прави дънки и маратонки се чувстват много по-стилно с блейзър над цялата комбинация.

Най-лесният начин да се определи талията без колан е като се постави риза точно в средата. Това придава по-креативен завършек и игриво докосване.

По същия начин ако добавите рокля и привържете на кръста ще създадете илюзията за отделни половини.

Любимите стайлинг трикове са насочени специално за баста. Вместо да поставите риза с басти, внушително и по-небрежно, може да изглеждате с дънки и тениска, която виси като опашка над талията.

Разпасаната визия може да се чувстват странно, но е част от ежедневието и модните тенденции. Вижте още топ съвети.

За предстоящия сезон може да избирате всякакви класически и традиционни дрехи като ризи, туники, клинове, панталони и само с някои случайни ансамбли за няколко минути, да хвърлите повече пълнота в екипировката всеки път.

Scroll to Top