Раница – основа за мъжете

Раницата е тази година говори за работещия „човек“. Тя е модерна и актуална през лятото, защото създава надежден начин за пренасяне на всякакви необходими вещи, предмети, документи и техника. Раницата се комбинира лесно със спортни дрехи, дори рокля, а в настоящата мода е верен мъжки спътник.

Тя позволява на раменете да поемат по-малко напрежение и разпределя товара равномерно по гърба. Раниците са просторни. Те могат да се настанят много, така че не е нужно да се числят като отделен аксесоар, а като комплект от цялото облекло. Тъй като раниците, са изработени от здрав материал, те са по-достъпни, отколкото други стилове мъжки аксесоари.

Видове раници

Различните видове раници са популярни сред студенти в университета. Те обикновено са леки и имат усещане за мекота. Тъй като идват в различни цветови комбинации, лесно допълват всеки гардероб.

Ако работите професионално и ви е нужна чанта за съхранение на слушалки, мобилни и други електронни аксесоари, то раницата ще допълни стила на обличане и работа.

Полиестерни раници

Такива са уникални, но малко по-малко скъпи, отколкото останалите чанти и са добри за лека ежедневна употреба. Този вид лятна раница не може да бъде достатъчно здрав, за да носи лаптоп и тежки книги, но все пак се нарежда в топ класацията за мъже.

Кожени раници

Най-подходящи за бизнес средите. Благодарение на фината, гладка повърхност, която имат те са чудесни за създаване цялостния моден екстериор за официални облекла. Някои кожени раници имат допълнителна презрамка, която превръща този тип чанта в елегантно куфарче. Това я прави идеална за градски условия, тъй като можете да пътуват в обществен транспорт по-лесно.

Scroll to Top