Лесно е да се събудим с 3 ефективни иновативни открития

Колко трудно ще бъде след първата половина от майските празници да се събуди и да отидете на работа. Разбира се, пролетта, а често и лятото допринасят, както за събуждане, така и при много хора не са достатъчни. Ние предлагаме 3 ефективни иновативни открития да се събудите лесно, бързо и приятно.

Често хората не могат да се събудят, защото не получават достатъчно сън. Процесът на ранното утро покачва една стресова ситуация, която изостря силата от алармен часовник или телефона. С други дразнители може да е твърде ярко – крушки или прозорец. Елиминирайте всички тези външни дразнители. За яркото слънце нахлуващо през прозорците трябва да намерите правилните завеси. За мелодия за алармата, изберете галеща ухото, а не предизвикваща сърцебиене и изостряне на вниманието.

Аларма и будилник – много фирми произвеждат специални будилници, които събуждат внимателно. Някои от тях имитират слънчев изгрев – това е, светлина, излъчвана от аларма, ставайки по-ярка. Това помага на хората да се събудят нежно и приятно. Това е последвано от сигнал, който съвсем не е остър, а на спокойствие – например, цвърчене на птици, звук от дъжд и други природни звуци.

Иновативни технологии – учените са измислили и гривна, която трябва да се носи на китката през вечерта. Устройството следи за всяко движение по време на сън. Въз основа на тази информация може да се определи време, преди лягане и събуждане, както и съотношението на различните фази на съня. Някои модели имат функция на интелигентен аларма. Гривна за събуждане на потребителят може да ползва вибрация на ръката и да отчита, когато той е в лека фаза на съня. С тази функция, се върши добра работа, повечето от модерните фитнес гривни.

Комфорта на матраци – не без внимание, трябва да оставим и избора на матраци. Иновативните технологии, по които се създават латексови матраци и матраци с гел, мемори пяна в матраци са повече от добро представяне. Неоспорим е факта, че когато тялото и мозъка са добре отпочинали, не е нужно насилствено да се събуждаме.

Scroll to Top