Как да изберем рокля според фигурата

Ако имате тесни рамене и доста широк ханш, можете спокойно да изберете дамска рокля в принт PRIMAVERA.

Този модел, грабва цялото внимание и ще бъде насочен към горната част на тялото, като деликатно прикрива несъвършенствата, както в талия и бедра, така и в раменете. С подмяна на гардероба и подобни рокли могат да се обичат и жените с не точно идеална фигура, и дамите, които могат да се похвалят с такава.

Всяка жена има нужда от хубави дрехи, така, че засечки около деколтето ще отвлекат вниманието от прекалено широки рамене. В този случай, зоната за разцепване трябва да има V-образно деколте. Притежателките на красиви дълги крака не е необходимо да ги крият под дълга широка пола. Ако по краката всичко е наред, могат да се спрат на модел, които започва от гърдите.

Ако ще си шиете рокля с едното рамо със собствените си ръце, обърнете внимание и на избора на цветове, спрете за монохромни. Фактът, че самата рокля е вече интересен модел е напълно достатъчен. И най-важното е да комбинирате с подходящ сутиен с отделящи се презрамки. Недопустимо е да се носят с изпъкнали презрамка. Максимално добре се получава съчетание, когато го замените с прозрачно силиконово бельо. Чорапи и затворени обувки за подобен тоалет не са най-добрия вариант, всъщност рокля с отворено рамото се носи в топло време. Така, че пазарувайте сандали.

Scroll to Top