Баня, която има всичко

Как да започнем нашия ден и как да завършим? Много отговори остават за закуска и вечеря. И това би било грешка. Всеки ден започва и завършва в едно и също помещение – банята.

Когато хората се пренесат умората през деня в помещението и отмият всяка следа от натоварения ден, то банята остава най-уютния кът. Ето защо банята трябва да бъде не само удобна, но и многофункционална. Както за почистване на домове, така и за почистване на дворове, научете повече как да поръчате услуги от фирма.

Това е поставя още един въпрос: ако стаята е малка, как да направим в нея всичко, което трябва: душ, рафтове за банята, перална машина, биде, тоалетна и дори шкафчетата за предпочитане повече. Отговорът е много прост – ефективно изчисление: къде да поставим всеки детайл, какъв модел е удобен във всеки конкретен случай.

Спестяване в банята

Ако семейството не може да си позволи да има голяма баня – това няма значение, голяма алтернатива може да бъде неговата, построена в ъгъла. С ъглова вана може да се спестява много място, но когато смятате да добавите и повече и шкафчета за домакинство, плюс инсталиране на душ кабина или етажерки, нещата се променят. Затова изберете тези мебели за баня, които за вас са най-функционални.

Друг отличен вариант е с душ. Той е много компактен, не прониква вода, така че вашата баня ще остане суха, когато не ползвате душа. Ако в семейството има малко дете си струва да купите модел душ-кабина с дълбока тава. Също така, ако искате да получите не само кабина, тогава обърнете внимание на опциите с режимите: турска баня, контрастен душ, сауна и т.н.

Визуално значителното увеличаване на пространството може да бъде заменено от опции тоалетна и биде в модерен, чист и компактен модел на окачването.

Огледало

Огледалото в банята също е необходимост. Освен това, без да е трудно да се почисти, то е визуално увеличава пространството. Огледалото може да бъде малко над мивката и може да направи огромна разлика на стената, в този случай, стаята ще се удвои пъти.

Мивка

В пазара днес се представя голямо разнообразие от възможности за мивки. Когато я изберете, не забравяйте, че пространството под нея не трябва да е празно, така че обърнете внимание на модели на разположение на шкафчета. В тях може да поместите не само водопровод удобен, но и красив, но и такъв, който перфектно комбинира няколко неща.

Моделите с шкафчета със странично изхвърляне ще ви позволят да се поставят под пералната машина и това е още един плюс за освобождаването на пространство на стаята. Ако имате стари мебели за изхвърляне, потърсете сметище за отпадъци и мебели.

Scroll to Top