Интересно съчетание на цветове в интериора

Къщата за всяко лице трябва да бъде крепостта, която защитава срещу врага, от лошото време и лошо настроение. Но ако тази крепост е и обзаведена с вкус, след работа, ще летите от щастие. Вашето „гнездо“ ще ви донесе наслада още по-бързо. За да се даде стила в една стая, трябва да се вслушате в избора на цветове за стаите и това, което казва дизайнера. Преди това научете и как да се отровете от всичко старо и излишно с фирма depo.

Зелено и лилаво

Един от тенденцията е комбинация от зелено и виолетово в интериора. Подобно съчетание прилича на поле от лавандула успокоява, вдъхновява и очарова. Всички този стил „Прованс“ трябва да приемат комбинация и да използват в дизайна на всекидневна, спалня, кухня. В хола, например, може да присъства блед цвят от лавандула да рисува по стените, но мебелите ще изглеждат перфектно светло зелени, с разсейване на малки цветя. Те са напълно подходяща палитра, защото това е наистина свеж младежки вид.

Сиво и златно

Елегантни комбинация изглежда сиво и злато в дизайна на кухнята. Интериор с подобна палитра изглежда много скъп, приятен за окото. В хола може да използвате безопасно тази техника: сивите дивани и столове перфектно се вписват с маси със злато (или стъклени маси с позлатени крака), осветителни тела и лампи.

Червено и жълто

Ако мислите, че два от тези брилянтни цветове са на място в интериора – много грешите. Ако го направите зона за отдих, използвайте светли петна, можете да получите много оживен и положителен микс, който може да бъде с червени столове с жълти възглавници, ярко жълто, червени плоскости и мебели.

Пурпурно и бяло

Бяло и червено стои магически заедно в кухненски интериор. Червеното, от гледна точка на психологията, подобрява храносмилателната система, а бялото символизира чистота, успокоява и освжва.

Синьо и жълто

За да се пресъздаде стая в рококо стил комбинирана в дизайна на нежен син цвят (например стени) и не по-малко атрактивен цвят се избира кремаво бяло, бледо жълто. Тази опция ще подчерта нежност и изтънченост за спални с хол.

Комбинацията от цвят на пясък с бял, кралско синьо, наситен зелен е класическа. Ако изборът на цветове за вас е проблем – спрете се на пясъчния. Той е идеален за всекидневна и спалня и коридор и баня. Ако искате да добавите аромат – тип интериора мек пясък злато, сребро елементи, които ще бъдат комбинирани, опитайте. Всичко това ще бъде просто невероятно.

Научете сега и за почистване на мазета и тавани.

Scroll to Top