Как да създадете комфортна и елегантна открита площ

Трябва да планирате бъдещето си, без значение дали трябва да изградите нов живот или една открита стая. Например, един дизайн с перфектен размер на квадратен метър може наистина да направи голяма разлика между неудобното помещение и голямата стая. Въпреки пространството планирате да изглежда изключително трудно в началото, но е много просто и ако използвате правилните инструменти, това може да се превръща в забавно занимание.

Следвайте някои от идеите на дизайна и производството на мебели за средно големи открити пространства. Когато се налага планувайте и извозване на стари електроуреди. Все някога трябва да има първи път и да се започне отнякъде.

Определете пространството:

Първото нещо, което трябва да направите е да определите какво ще бъде мястото, използвано за вашия нов проект. Трябва на разберете дали искате да го използвате за релаксация и развлечение. Смятате ли да използвате пространството за срещи с хора? В тази връзка, стаите на открито са точно като рисувани и в съотношение към останалата част от къщата.

Място за кафе и сутрешния вестник:

Ако възнамерявате да използвате открита стая само за сутрешно кафе, то такъв терен трябва да е идеален за поставяне на два стола и маса за бистро. По същия начин, площта на същия размер може да настани извънгабаритни стол и масичка. Това напълно зависи от това дали открит кът или е предназначена за един човек или повече.

Удобна дневна зона:

Ако искате открита стая, за уютна всекидневна с извънгабаритни столове или няколко любовни места, трябва да имате предвид площта, която е 8 от 8 метра, тъй като ще се осигури достатъчно пространство. По същия начин, можете също така да подобри имиджа на стаята с хладни и нежни парчета украса като семейни снимки върху платно отпечатъци и други интересни неща. Вижте за фирма по извозване на стари неща.

Перфектната трапезария:

Обикновено размерът на масата за хранене определя размера на всяко пространство за хранене. Поради това е препоръчително до 3 метра пространство за лесна циркулация около масата. Въпреки това, можете да използвате по-малък интервал, ако използвате пейка за сядане на една или повече страни маса.

Дворове:

Дворовете са идеални за създаване на почти всякакъв вид открито пространство, тъй като те правят града истинска наслада. Ако имате двор заобиколен от три стени, позволете на достатъчно място за много естествена светлина. Така дворът ще се чувства по-добре и красиво само ако запълните пространството с удобни мебели и използвате една стена за барбекю или камина. Освен това, ако планирате да покриете цялата площ, може да използвате и различни парчета украса като екзотично платно.

Заключение:

Откритото пространство наистина може да се превърне дома ви в прекрасна жилищна площ. Достатъчно е само да направите нещата и ще бъде радост и истинско забавление за вас. Ако срещате затруднение, потърсете майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM.

Scroll to Top