Как се почистват плотове за маси – 3 бързи идеи

Коя домакиня гори от нетърпение да вземе гъбата и парцала и да започне да чисти? И да загуби ценно време, което би могла да прекара на пазар, на фризьор или с приятелка!

Предлагаме ви три бързи идеи за почистване на плотове за маси, които ще ви спестят време, усилия и нерви.

Домашни хитрости

В кухнята на всяка дама се намират няколко прости продукта, с чиято помощ биха могли доста ефективно да почистят плота си – сода за хляб и лимон.

Натрийте плота на масата с разрязания лимон и поръсете със содата за хляб. Изчакайте няколко минути и просто избършете. Резултатът е неповторим блясък и лимонено ухание. Купувайте подходящите препарати от интернет.

Внимание, не прилагайте тази техника върху дърво.

Добрите стари препарати

Този вариант е по-скъп и в нас някак остава съмнението изчистихме ли плотът, върху който ще се храним от препарата. Но все пак е приложим. Убедете се, че купувате качествена стока и прочетете внимателно упътването, за да се убедите, че е подходящо за вас. Проследете за съдържанието, възможно е да са налице алергени или други вещества, които не бихте искали да поставяте върху плота, на който се храните.

Магическа гъба

Във всеки домакински магазин се предлагат т.нар. магически гъби. Те почистват добре само с вода, без допълнителни препарати и имат способността да попиват голямо количество течност. Изключително подходящи са за почистване на маси и горещо ги препоръчваме.

Не губете ценно време в досадни домакински задължения. Използвайте малките съвети за бита и се насладете на удоволствията, които ви предлага живота.

Scroll to Top