Продуктови линии козметика за всеки

Мимически бръчки – това са първите стъпки към старостта. Колкото и тъжно да звучи не променят факта.

Когато се погледнете в огледалото виждате един недостатък – една неприятна гледка, с която жените ежедневно се борят. Продуктовата линия atache серум за изглаждане на бръчки е измислена именно с тази цел, за да достави естествени елементи за защита на кожата и съхрани младостта за по-дълго.

За да се научите как да премахнете мимически бръчки под очите, трябва да знаете причините, в резултат на които те се появяват.

Такива са емоционални изблици – усмивка, разочарование, тъга, безсилие, щастие – тези чувства оказват влияние над работата на малките мускули, намиращи се над и около очите, а това води до появата на фини бръчки.

Когато това е съчетано с липса на мастните жлези се стига до дехидратация на кожата. Тогава симптоми на торбички под очите, подпухналост и отоци, радиално ретикулум са често явление.

Започват първи симптоми след 30 години и са в резултат на намалено производство на еластин и колаген.

В резултат на неблагоприятни природни явления се стига до вреда на кожата и увреждане на фината структура. Така се увеличава риска от поява на ранни бръчки.

С навременни мерки, старостта не може да бъде напълно ограничена, но процесът й определено може да се забави във времето.

Scroll to Top