Абсолютните неща, които не трябва да изпробвате

Вече месеци наред не сте ползвали някои дрехи в гардероба, които ви се струват твърде къси, прекалено разголени, полупрозрачни или друга е причината да бъдат игнорирани? Случайно да те минали 30-те години? Ако отговорът е „да“, то бъдете спокойни просто сте пораснали и вече не ви привличат дрехите в стил „тийн“.

Ако заговорим за целия списък на дрехите, които жените над 30 години не трябва дори да мислят за носене, то обърнете внимание на следния списък:

  • Всички дрехи, които са подходящи за тийнейджъри. Броят на Барби стил също е включен в този списък включва ярки и крещящи тонове, украсени с мъниста, последвани от тениски с подозрителни отпечатъци и други дизайни от този тип.
  • Твърде впити или с провокативен дизайн дрехите, супер къси поли, изрязани деколтета с отворен корем, привлекателни V-криви и много повече.
  • Евтини аксесоари – имате шанса да създадете най-големите комбинации с накити и да се съсредоточите върху харченето на пари и забавлението докрай.
  • Стилното облекло с неправилно подбрани аксесоари може неправилно да подчертава външния вид, както и да изглежда, евтино или безвкусно.
  • Всеки тип ултрамодерни и рискови компоненти, като прекалено екстравагантни обувки, също са включени в този диапазон. Все пак, за да имате някои модерни и класически дизайн, можете да изберете класическа форма високи токчета за безупречни и красиви крака. http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамска-риза-рокля-в-черно-бяло-10194227.
  • Ако сте на възраст над 30 години и изглеждате малко по-млада, не трябва да подчертавате това с дрехи, които са предназначени за онези, които са по-млади. Ще направите нещата по-трудни за поправяне.
  • Трябва да избягвате показност на принадлежността към определена субкултура, като по този начин рискувате да създадете прекомерна сексуалност и провокативен външен вид.
  • Ако имате безупречни крака може да си позволите дълга риза тип рокля. Ако не, ограничението с опции за дължина до коляното е добра идея: http://sofinfo.com/2017/09/18/какво-да-облека-модни-съвети-за-жени-н.
  • Не вземайте дрехи в крайни размери, за да следвате всички тенденции в модата. Прекомерните екстравагантни и ултрамодерни интерпретации понякога са твърде провокативни.

Обобщавайки полезните съвети за жени над 30-годишна възраст, смело можем да отбележим, че гардероба на жената над 30 години може да е класически, елегантен, успял, но не и скучен.

Чудесното усещане за стил и творчество е това, от което се нуждаете за създаването на идеалния и най-подходящ външен вид: http://po1.eu/2017/09/15/как-да-разберем-типовете-цветове.

Още едно нещо, което подхранва всеки поглед, е самочувствието, което е следващият необходим аспект.

 

 

Scroll to Top