Колко бързо може да съживите гардероба

Не е тайна, че всяка жена иска да изглежда интересна, модерна, привлекателна. И всеки има своя собствена малка тайна или хитрост. Оптимистите са склонни да адаптират всичко, което се случва в живота на самите тях, докато за други жени, всяка дреболия от гардероба се използват, за да придобие ново значение и да стане важна част от ансамбъла.

Жените правят това повече от чудесно!

Вземете например обикновена, удобен, но износен шал от шифон. Какво може да направи една жена с него? В допълнение към черното драпирано палто или спортни елегантни сака, този ярък детайл на гардероба ще го направи красив, привлекателен и разпознаваем в сивите есенни дни. Когато тръгвате за работа, ще обвържете шал около елегантния си врат и ще допълни вече съществуващият костюм. Вечерта, отивайки на кино с приятеля може отново да вържете шал на чантата си. Разхождайки се по алеята или по плажа, отново може да го използвате, само че за връзка за разпиляваните къдрави коси. Фантазията на жената е безгранична!

Едно бизнес нещо – какъв вид детайл на гардероба е необходим, за да изглеждате перфектно в офиса или на делова среща? Отговорът е прост – това е жилетката.

Работата й е доста проста и не е скъпа, а в същото време създава имиджа на бизнесмен. И ако носите блуза с вратовръзка към жилетката и ще изглеждате като сериозен служител.

Дамските жилетки са многофункционалност! Облечете я върху роклята и отидете на бизнес среща, посетите кафене в компанията на приятелки.

Не е тайна, че всички хора гледат слабите крака на жените. Затова и обувките с подметки заслужават похвала. Въпреки това, всяка обувка пасва на мястото си. Изберете само онези обувки, които правят краката ви стилни. Когато избирате обувки с токчета, предпочитайте удобни и стабилни модели в зависимост от времето на годината.

Да бъдеш жена, да бъдеш момиче е истинско изкуство. Всеки от нас може да го овладее, като направи малки промени с огромен ефект. Не забравяйте и за бижута, аксесоари, прическа и грим. Всички те вършат чудеса.

 

 

 

 

Scroll to Top