Какво вещае модата в дамски чанти за есента

Знаете ли, че мъжете често се шегуват, когато говорят за дамските чанти? Какво се крие това какъв размер е дамския аксесоар и дали има ред.

Създадени са анекдоти за дамските чанти. Трябва обаче да признаем, че цвета, стила и размерът могат да говорят за притежателката си повече, отколкото си мисли тя самата… Предлагаме най-известните дизайнери за есента и по-конкретно, какъв стил ще имат дамските аксесоари – чанти, раници и портмонета:

Стил

Ако искате да изглеждате модерно тази есен, трябва да купите модерни чанти от три стилни елемента: раница, ретро дамска чанта през рамо и портмоне. Тези форми ще бъдат най-популярни през есента. За момичета, които обичат да променят своя имидж, заслужават да купят чанти и от трите стила.

  • Чанта за рамо

Като ехо от миналото звучи името на торбата. Особено популярна чанта за рамо се използва от хипи момичета, които предпочитат спортен стил. Чантите от този вид са показани в колекциите на известни марки като Rag & Bone, Поло Ралф Лорън, Майкъл Корс и Рийд Кракоф. Отличен благороден материал и оригинална интерпретация прави моделите още по-модерни чанти. Раменните чанти са просторни и удобни и затова трябва да бъдат избрани за енергични и активни момичета

  • Ретро дамска чанта

Най-известните дизайнери предлагат океана от американската и английската класика. Моделите ретро чанти напомнят за романтика и приключения … Вашият елегантен образ ще бъде завършен, ако имате поне една ретро чанта. Красивият модел от качествена кожа, с дизайн и сдържан цвят се наблюдава в колекции като Louis Vuitton, Салваторе Ферагамо, Christian Dior, Marni, Hugo Boss.

  • Чанта с правоъгълна форма

Чанта с твърда правоъгълна рамка е оригинално решение и на мода тази есен. Това казват и стилисти от Dolce & Gabbana и Louis Vuitton. С характерни ципове и необичаен дизайн тези дамски чанти са повече от практични. Версаче и Александър Уанг, Шанел предлагат модели покрити с кожа и луксозни бижута. Недостатъкът на такава чанта не е нейната практичност. Но като цяло изображението подсилва собственичката си в ярка и нетривиална аура.

 

Scroll to Top