Уебсайт като двигател на търговията

Когато разработите уеб сайт за своя бизнес, трябва да помните тези интересни факти от интернет:

  1. Българската зона bg. на ден се посещава от около 500 хиляди потребители.
  2. Всеки един от тези потребители поне веднъж използва търсачките.
  3. Приблизително 80-90% от посетителите на различни ресурси стигат до тези сайтове благодарение на търсачките.

Разработването на уебсайтове може да донесе на всеки бизнес много предимства:

Увеличаване на продажбите. Съвременните технологии могат да създадат виртуален магазин от всякакъв мащаб, дори ако фирмата няма търговски площи. Благодарение на продажбите на корпоративни уебсайтове се разрастват в две направления: за увеличаване на продажбите с помощта на сайт за онлайн поръчка и увеличени продажби на клиента.

Възможност за бързо уведомяване на клиентите. Обектът е единственото средство, което бързо и напълно може да предостави информация относно цени на стоки, услуги, отстъпки, промоции, да направи презентация, само за няколко минути. Възможностите на сайта не са ограничени до време, информация, финансови рамки.

Създаване образ на бранда може да допринесе доброто развитие, популяризирането на сайта, дори и на малка фирма, която изглежда като голяма корпорация.  За това от полза в начален етап е самият уебдизайн на сайт.

Помощ при намирането на нови партньори. Създаването на сайта ще помогне да се разшири обхватът на бизнеса далеч отвъд пределите на региона, като се използват минималните разходи и се извлече максимална полза. Няма граници и разстояния в интернет.

Намаляване на разходите. Успешното промотиране, значително ще намали разходите за печатна реклама и в някои случаи може да се откажете от този разход.

Повишете ефективността на рекламата. Корпоративният сайт е най-добрият рекламен продукт на разположение на потребителите денонощно през цялата седмица и дори през цялата година.

Специалният интерес на бизнеса към различни маркови сайтове се подкрепя от факта, че сега са необходими нови подходи и технологии за управление на бизнеса. Сайтът е едновременно универсален консултант в комуникацията с клиентите. Той може да разкаже подробно за всички стоки, услуги на това дружество, неговите действия, специални оферти. Освен това сайтът работи денонощно, намалява разходите за стандартни видове реклама, наем на дребно, складови помещения, брой служители.

Цената по създаването, популяризиране, поддържане на уеб сайт е просто незначителна в сравнение с ползите.

Помислете за това и поръчайте и професионален уеб сайт от уеб дизайнерското студио http://webdesignbulgaria.net.

Избирайки Уеб Дизайн България, виe избирате високо ниво на развитие на сайтове си.

 

 

 

 

Scroll to Top