Перфектно SEO за перфектен уеб сайт

Успехът на всяка промоция се определя от два компонента: обект на повишение и стратегия за популяризиране!

В нашия професионален случай сайтът е обект. Нека насочим внимание към сайта от техническата му страна – какво е необходимо, за да успеем да го популяризираме в търсачките. Експертите от http://www.extremeseo.net споделят за вас:

  1. Колко годишен е вашият домейн?

Възрастта е важна. Особено за Yandex – той има голямо уважение към сайтовете с по-голяма възраст. Тук няма нищо скрито покрито. Всичко е много прозрачно и логично. Търсачката работи за хора. И чрез задаване на конкретика тя показва резултатите от търсенето, които са подходящи за исканията на потребителите.

  1. Регистрация в каталозите

Успешното популяризиране е необходимо и това става с регистрирате на сайта в директорията на Yandex и Google. И все пак всичко става на база факти, тествания, опит и време..

  1. Име на домейна

То също така се отразява на класирането. Ако името на домейна съответства на главната популяризирана дума, това ще бъде безспорен плюс за оптимизацията му.

  1. Съдържание

Факторът за съдържанието е важен, защото показва неговата наличност и качество. Освен това съдържанието трябва да бъде уникално и интересно. Сайтът трябва да бъде изпълнен с високо качество и достатъчно информация в съответствие с темата на ресурса. Тук също е важен балансът – безкрайните размери на текстовото.

  1. Физически препратки

Когато уебсайтът е посочен това е добре. Полезно е, препоръчително е информацията за него да е интересна за потребителите. Не е тайна, че изкуствената покупка на връзки е един от основните инструменти на SEO. Ако тази работа се извърши качествено и правилно, тя ще съответства на основната концепция за насърчаване на търсенето.

  1. Липса на счупени връзки и страници

Yandex не харесва, когато сайтът има технически недостатъци. Търсещите роботи не могат да индексират необходимите страници поради невалидни връзки, което също не е добро и дори не е във ваш интерес.

  1. Стабилен и бърз хостинг

Бързото натоварване на страниците на сайта е важно – ако съдържанието е дълго и зареждането става бавно. Тогава няма да има нито жив посетител, нито робот за търсачки. Първият ще издържи на търпение, а вторият ще има време за автоматично чакане.

Стабилността на ресурса също е важна. Това е, когато сайтът е на разположение 24 часа в денонощието. Ясно е, че има технически неуспехи в работата на хостинг, но е необходимо тази вероятност да се намали до нула и да се провери отзивчивостта на техническата служба. В противен случай, ако актуализацията на търсещата машина е преминала, когато сайтът не е налице, значението на извършената работа се намалява до нула. И няма да видите резултати в този кръг.

  1. Адекватно конфигурирана система за администриране

Това е важно за всички. За оптимизатора и удобството на неговата работа, за вас самите и за вътрешната работа и за търсачките.

Както виждате има много фактори, които оказват влияние. Първоначалните данни оказват значително влияние върху успеха на бъдещата работа. Това се отнася не само до SEO, но и до всяко взаимодействие с ресурса.

В дългогодишната ни работа, ние от eXtremeSEO сме абсолютно убедени, че е по-лесно да създаваме сайт, който е удобен за оптимизиране на търсенето, отколкото да се коригира и адаптира съществуващ.

Ето защо предпочитаме да популяризираме сайтове, създадени първоначално от нас с всички други изисквания. Това е по-лесно, по-ясно и по-ефективно, както и по-евтино за клиента.

Ако искате да намалите разходите за популяризиране на уебсайтове, ще бъде в наш интерес да ви предложим отстъпка от комплекса от услуги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top