Любопитно ако имаш iPhone

Може би имаш Айфон за телефон и много се гордееш с него. И с право. Компанията на отхапаната ябълка си е спечелила достойно лидерската позиция. Тя се откроява като мерцедесът сред умните телефони.

Ето сега и някои любопитни неща, които е добре да знаеш ако имаш iPhone. Преди тях, обаче прегледай за кабели и зарядни за твоите джаджи:

  1. В името на това да притежават iPhone някои почитатели на бранда, продават най-скъпото си и прекарват дълго време на диетата, за да се сдобият с новия модел.
  2. Компанията Apple, сега произвежда главно два модела, придържащи се към функции бизнес и забавления.
  3. Мелинда, съпругата на Бил Гейтс, споделя, че не всички богати могат да купят желаното. Това се дължи на факта, че съпругът й не позволява да купува продуктите на своя конкурент.
  4. Чудатостите на потребителите на iPhone нямат край. Така американецът Томас Мартел хирургично намалил един от пръстите на ръката си, за да се насладите на глобалният интерфейс на iPhone.
  5. Вече малко биха се изненадали, но iPhone има приложение, което може да се използва като дистанционно от телевизора.
  6. Бебето на отхапаната Ябълка, iPhone е пример за проникването на постмодернизма в света на високите технологии. Подобно на матрицата за лаптопи SCREEN CABLE 15.6″ LED винаги може да се възползваш от плюсовете му.

​​7. Първият надпис, с който се появява iPhone, звучи така: „Аз съм богат! Заслужавам това! Аз съм успешен, здрав и щастлив!

  1. Основната разлика между марките iPhone е материалът: поликарбонат или алуминий
  2. Конкуренцията между Apple и IBM, започнала през 70-те години и продължава в епохата на „Айфоните“.

 

Scroll to Top