Фотохартия за принтера – функции на избор

Нуждаете ли се от фотохартия за принтери? Няма нищо по-лесно, тъй като гамата от такива продукти в специализирани магазини включва гланцирани, матирани, копринени, дизайнерски и други видове фотохартия. Трудно ли е да избирате?

В този случай можете да използвате информацията на сайтове като http://www.office1.bg.

Избиране на фотохартия за принтера

Широката гама от оферти на пазара е добра, но изобилието затруднява избора и често е трудно да се определи, какво наистина е необходимо. Правилният подход към избора на хартия за принтера позволява да закупите материал, който ще осигури не само най-доброто качество на изображението, но и запазването му с течение на времето.

Фотохартията за принтери е отделна категория хартия, предназначена само за печат на висококачествени снимки. Лесно е да си купите матирана или лъскава версия. Но преди да се даде предпочитание на даден вид, трябва да се разбере, че разликата се дължи не само на повърхностната текстура.

Матова хартия Office 1 Superstore Копирна хартия Premium гарантира, че подробен имидж, тъй като всички, дори и най-малките детайли на картината ще бъдат ясно разграничими. От друга страна, гланцираната хартия е способна да осигури най-доброто естество и яркост на цвета. Отново, този блясък е способен да предпази фотографията от излагане на висока влажност или резки температурни промени.

Изборът на фотохартия за принтера трябва да вземе предвид размера и съвместимостта с параметрите на принтера.

Каква е цената на фотохартията за принтери?

В специализиран магазин вероятно ще бъдете изненадани, че привидно една и съща хартия струва по различен начин. Оказва се, че ценовата разлика е важен показател, който говори не само за популярността на производителя на пазара.

На първо място, фотографската хартия може да има различна цена в зависимост от степента на белота, плътност и качество на покритието. Освен това хартията, използвана за отпечатване на снимки на принтер, може да бъде клас A, B или C. Разбира се, хартията от клас А е с най-високо качество, но е и най-скъпият избор. Клас С, напротив, е бюджетен тип хартия, която заедно с посредственото качество на печат демонстрира демократична стойност.

Решихте ли се да изберете фотографска хартия за домашна употреба и не знаете какво точно ще ви хареса?

В този случай спрете при избора на най-достъпната за входно ниво хартия, тъй като тя е създадена специално за начинаещи, които просто научават основите на отпечатването на снимки.

 

Scroll to Top