Професионалната борба с вредителите – унищожаване на дървеници

Професионалната борба с вредителите

Професионалната борба с вредителите в дома е в състояние да осигури пълното унищожаване и на дървеници.

За борба с вредителите експертите използват мощни инсектициди, които спират жизнената активност на насекомите, но не са в състояние да навредят на хората и животните. За пръскане на активни съставки се използват технологии за гореща и студена мъгла. Инсектицидът се излива в генератора, устройството превръща течността във фини пари. Инсектицидната мъгла запълва цялото пространство на стаята, а малкият размер на частиците позволява на агента да проникне в мебелите, зад тапета и във всички най-малки пукнатини. Насекомите нямат безопасни зони. По този начин, те неизбежно усвояват самия инсектицид и ги предават на своите роднини.

Превантивни действия

Поддържайте дома си чист. Не забравяйте да извършвате редовно мокро почистване на всички повърхности, подове и почиствайте дивани и килими от прах. Ако купувате употребявани мебели, тогава не трябва да рискувате – по-добре е веднага да поръчате обработка и да сте сигурни в своята безопасност. Ако сте отседнали в хотел и забележите следи от дървеници, тогава си струва да обработите всички неща при температури над 60 градуса. Препоръчва се работа с чанти и куфари. Следете и състоянието на ремонта – залепете тапети навреме и запечатайте пукнатините.

Предимства на професионалните екипи

В компанията работят само професионалисти. Всички наши служители знаят как да боравят с различни видове инсектициди, те точно ще изберат подходящото вещество за вашия случай и ще извършат компетентно лечението. Специалистите редовно се подлагат на акредитация и преквалификация, за да актуализират знанията си. Всички те преминаха дългосрочно обучение по програмата за контрол на вредителите, което предполага много часове време за обучение. Използват съвременни безопасни средства, одобрени за ползване в жилищни помещения. Освен дървеници, се борят с хлебарки, бълхи и други вредители.

Съвременното оборудване им позволява да достигнат, дори до труднодостъпни места. Услугите се предоставят поверително. Повече информация за борба с вредители в къщата може да видите подробно и на този адрес: http://www.preventa.bg.

 

Scroll to Top